petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Marsej: Predlozi za klađenje – 8. Februar

13:30 Ože Alijasim – Žang 21,5+ 1,69 Meridian Krug 2 ulog 2000 /4-6 4-6 -3000

https://prnt.sc/HUmuF1ssFzkn

Feliks je juče po nama neočekivano lako dobio Kventina Halisa. Francuz se nije pojavio u prvom setu u kojem je izgubio uvodna četiri gema. Posle u drugom setu je bilo dosta bolje, onako kako smo očekivali, no zbog prvog seta došao je under.

Bez obzira na tu laku pobedu naše mišljenje o Feliksu se nije promenilo. I dalje je to igrač koji je nesiguran i sve što treba uraditi jeste držati čvrstinu i dovesti meč u neizvesnu završnicu. U takvim okolnostima istorijat mečeva pokazuje da Feliks tada puca.
Feliks je i u tom meču protiv Halisa nastavio sa konstantnim produženim setovima. Naime, ove godine je odigrao osam mečeva i na pet je viđen barem jedan produžen set.

15:00 Korda – Dimitrov 21,5+ 1,55 Soker Krug 1 ulog 1000 / 1-6 6-7 krug 2 

https://prnt.sc/KGSwLcHF65DM

Polako se priključuju i oni najjači nosioci na turniru u Marseju, a Dimitrov je jedan od njih. Nije Bugarin imao sreće sa žrebom, jer u prvom kolu donosi ni manje ni više nego Sebastijana Kordu.

Dimitrov je imao sjajnu sezonu u Australiji. Osvojio je Brizbejn, a onda je pomalo iznenađujuće izgubio od Kokinakisa u trećem kolu Australijan opena. Od tada nije igrao, tako da ga treba videti.

Korda se ovde propisno namučio protiv Grenijea. To možda i ne treba da čudi, jer Francuzi pred svojim navijačima uvek igraju iznad svojih mogućnosti, posebno kada su veliki autsajderi.

Trebalo bi da bude zanimljiv meč, nadamo se velikoj borbi.

18:00 Hurkač – Ševčenko 21,5+ 1,50 Soker Krug 1 ulog 1000 / 6-1 6-4 krug 2 

https://prnt.sc/EWyz4jAyCfpR

Hurkač ovde brani titulu tako da treba obratiti pažnju na njega. Ipak, ono na šta treba obratiti pažnju jeste istorijat njegovih partija u dvoranskim uslovima. Prava je mašina za gemove, a pogledajte samo statistiku iz prethodne godine.

Naime, Hurkač je prošle godine odigrao 16 mečeva u dvorani i 13 je otišlo preko danađnje margine. U 12 mečeva je viđen barem jedan produžen set.

Ševčenko u poslednje vreme igra sasvim solidno. Prethodne nedelje bio je najbliži da dobije Bublika koji je kasnije osvojio Monpelje i ako tako bude igrao, verujemo da može ovo da pokrije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje