petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Monpelje: Predlog za klađenje – 3. Februar

Rune – Ćorić over 22 1,65 Meridian (tačno 22 vraća ulog) / kvota 1 Rune predao

Došli smo polako do kraja turnira u Monpeljeu i stiče se utisak da su oni najjači nosioci odradili posao. Rune, Bublik i Ćorić su bili među četiri nosioca i odradili su posao, jer su došli do samog kraja.

Danas igraju Rune i Ćorić i po svemu sudeći trebalo bi da bude dobar meč. Borna je imao sreće sa žrebom, jer mu je dao dva šljakaša u vidu Martinesa i Cobolija. Dva igrača koji nemaju pomoć prvog servisa i to je Borna iskoristio.

Rune sa druge strane sa sobom nosi dramu. Daleko od toga da je oduševio, jer su mu i LJamas Ruis i Majkl Mo odveli barem jedan set u produžetak. Sklon je oscilacijama i realno gledano on ovu kvotu ne pokriva. Kvota je ovakva zato što je Rune bolje rangiran na ATP listi.

Igrački gledano ovo su dva igrača koja gaje sličan stil igre, a razlika je u servisu koji ide na stranu Runea. Rune je možda malo agresivniji teniser, ali u globalu imaju istu filozofiju, U skladu sa tim i u skladu sa prikazanim do sada Borna ovo može da drži u egalu, a ne bi bilo iznenađenje ako bi dobio ovaj meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje