petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Monpelje : Predlozi za klađenje – 1. Februar

14:30 Ćorić – Martines 20,5+ 1,60 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 6-4 6-0 igra se krug 2

Ćorić će odmeriti snage sa Martinesom u okviru druge runde turnira u Monpeljeu. Na papiru lak zadatak, a videćemo kako će to izgledati u praksi. Borna je imao fenomenalan čelendžer u Belgiji gde je stigao do finala. Ako pogledamo te mečeve maltene je svaki otišao u over.
Razlog je prost, Borna je oduvek bio defanzivac bez obzira na podlogu. Zato verujemo da će Martines imati kakvu takvu šansu da barem jedan set malo zakomplikuje. Igrao je Ćorić protiv igrača koji su slabijeg kvaliteta od Martinesa i bilo je drame, nema razloga da tako ne bude i danas.

19:00 Kazauks – Feliks Ože ALijasim 22,5+ 1,70 Soker Krug 1 ulog 1000 / 5-7 6-2 6-7 + 700

Nije slučajno ovaj meč stavljen u udarni termin. Kazauks je domaći teniser i ne samo što je domaći nego je tu i kraja što bi se reklo. Danas igra protiv Feliksa koji je mašina za over gemove. Kanađanin kuburi sa formom već duže vreme, a jedina konstanta u njegovoj igri su dramatični mečevi koje po pravilu gubi.

Danas će imati „napaljenog“ protivnika naspram sebe uz francusku publiku koja ume da bude prevaga. Miriše ovde na jedan lud meč.

Feliks je već dva puta bio nosilac i oba puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

20:20 Rune – Ljamas Ruis over 19 1,57 Meridian Krug 1 ulog 1000 (19 vraća ulog) /7-5 6-2 + 570

Poslednji iz Monpeljea je Rune koji je ovde prvi nosilac. Rune je drugi deo prošle sezone bio u velikoj krizi. Promenio je trenera, došao je Boris Beker i sada ostaje da se vidi kako će to izgledati i da li će dati rezultate.

Ima Rune ogroman potencijal, no problem je glava kao i uvek kod mladih tenisera. Lako ga je izbaciti iz takta i kada ga izbacite uradili ste pola posla.

Po prikazanom do sada Rune ne igra ništa specijalno. Imao je dobar turnir u Brizbejnu gde ga dobija Dimitrov u finalu, a igrači poput Pursela, Ševčenka i Dakvorta su išli preko ove margine. Nakon toga u Melburu gubi u drugoj rundi od Kazauksa. Dakle, jedan nepredvidiv igrač i ovde vrlo verovatno može doći do potcenjivanja protivnika, što mu se može obiti o glavu.

Ove godine je dva puta bio nosilac i naravno oba puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje