petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australija i Ekvador obezbedili mesto na finalnom turniru Dejvis kupa

Teniske selekcije Australije i Ekvadora su prve selekcije koje su obezbedle mesto na finalnom turniru Dejvis kupa za 2020. godinu posle kvalifikacija.

Australija nije igrala u najjačem sastavu. Nik Kirjos i Aleks De Minor su izostali, ali ostali članovi tima su bez problema nadoknadili njihov izostanak i pronašli način da pobede Brazil. Australija je veliki posao uradila posle prvog dana, jer su Džordan Tomson i Džon Milman zabeležili sigurne pobede. Tomson je pobedio Tijaga Monteira, dok je Džon Milman savladao Tijaga Sejbota.

Drugog dana su na rasporedu bili dubl mečevi. Brazilska kombinacija Demoliner/Meligini je u tri seta savladala Pirsa i Dakvorta, i na taj način vratila neizvesnost u ovaj meč. Ipak, Džon Milman je trećem singlu sprečio senzaciju, jer je savladao Tijaga Monteira.

Ekvador je savladao Japan možda lakše nego što se očekivalo. Tokom prvog dana Emilio Gomes je maksimalnim rezultatom savladao Go Soedu, dok je Roberto Kurios pobedom nad Jasutakom Učijamom doneo svojoj državi 2:0 posle prvog dana.

Maksimalnu pobedu Ekvadoru su doneli Gonzalo Eskobar i Dijego Hildago pobedom nad Benom Meklahanom i Jaustakom Učijamom.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/en

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje