petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open dan 6: Predlog za klađenje 2

Drugi ujedno i poslednji predlog za Australijan opena dolazi sa meča u kojem će snage odmeriti Aleksander Zverev i Fernando Veradasko. Ovde u najmanju ruku možete očekivati sve, pa iz tog razloga igramo više od 3,5 setova.

Pričali su u prethodnim najavama o partijama Fernanda Verdaska na grend slemovima. On je igrač koji je svoju karijeru izgradio na ovim turnirima, je uglavnom igra maratonske mečeve. Odigrao je meč u četiri seta protiv Basilašvilija, a malo je falilo da meč ode u peti set. O njegovim partijama na grend slemovima pogledajte na sledećem linku.

Australijan open dan 4: Predlog za klađenje

Zverev činjenica jeste favorit, ali ko može da vam garantuje da će Nemac slaviti. Polako, ali sigurno približava se onaj drugi deo, mnogo bitniji deo grend slema u kojoj se Zverev ne snalazi. Neverovatno je koliko ovaj mladi teniser već sada ima problema u glavi. Duple greške su njegova „rak rana“ i na tome mora da radi kako zna i ume. Ne zna da se nosi sa pritiskom, pa često viđamo izlive besa na mečevima. Sve ovo utiče na njega i njegove rezultate, te ni sa tuđim parama ne bi igrali na njegovu pobedu.

Ne verujemo da ovaj meč može neko dobiti u tri seta pa su sve opcija za over više nego poželjne.

Predlog za klađenje: Više od 3,5 setova 1,60
Opcija 2: Više od 38,5 gemova 1,70


Fotografija je preuzeta sa: https://australianopenstream.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje