petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Kolins zakazala finalni duel sa Barti

Američka teniserka Danijel Rouz Kolins plasirala se u finale Australijan opena. Kolins je u drugom polufinalu savladala Poljakinju Igu Švojntek rezultatom 2:0, po setovima 6:4 6:1.

Bila je to još jedna ubedljiva partije Kolinsove koja je bila bolja u svim segmentima igre. Od samog starta je počela sa napadima i to joj je donelo pobedu.

Mlada Poljakinja je bila veoma nervozna na startu meča što potvrđuje početnih 4:0 za Kolins posle petneast minuta igre. Kako je vreme odmicalo Švjontek je počela da igra bolje i u šestom gemu uspela da vrati jedan brejk. Ipak, njen servis je bio baš loš, te je Kolinsova momentalno uzvratila ribrejkom. Švjontek je nakon toga ponovo napravila brejk, ali prednost je bila isuviše velika da vi se sustigla.

Drugi set donosi sličan scenario. Uvodna četiri gema osvaja Kolins i to je bio početak kraja. Ovoga puta Švjontek nije imala snage da bar malo pripreti, te je pobeda pripala Amerikanki.

Kolins će u velikom finalu igrati protiv domaće teniserke Ešli Barti. To će biti njeno prvo grend slem finale, a do sada protiv Barti je odigrala četiri meča i gubi sa 3:1.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.wtatennis.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje