petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Pametnom igrom do profita

Došao je na red i Australijan open. Prvi dan grend slema sa sobom donosi mnoštvo parova i zaista je teško ispratiti sve mečeve. Naš moto je bez srljanja i lagano pa ćemo se tako i ponašati.

U ovom članku predstavićemo najbolje taktike za ove velike turnire, a na vama je da proberete šta vam se najviše dopada.

Taktika broj 1: Prvi set više od 8,5 gemova kod žena

Ovaj deo sezone je jedan od retkih kada treba pratiti žene. One su sklone oscilacijama i samo nam dižu nervozu.

Većina teniserki nije u dobroj formi, čak ni one najbolje. Ova igra je dobra ako nekada sumnjate u postavljenu kvotu i verujete da bi neki autsajder mogao da iznenadi. Kod žena se to vrlo često dešava.

Ova igra je sjajna za dubl tikete. Kvote su u proseku oko 1,40 i dve takve daju u proizvodu kvotu 2. Samo treba odvojiti malo vremena i popratiti.

Taktika broj 2: Prvi set više od 9,5 gemova muškarci

Slična priča kao kod žena samo što je na snazi servis. Kada biramo mečeve vezano za ovu vrstu igre gledamo da mečevi budu izjednačeni. U takvim okolnostima oba tenisera vide šansu u protivniku da prođu u narednu fazu turnira i imamo veliku borbu.

Taktika broj 3: 4+ setovi kod muškaraca

Generalno, na grend slemovima ovo je možda i najpopularnija igra kod kladioničara. Najteža stvar u svetu tenisa jeste da držite isti nivo igre tokom celog meča koji u proseku traje oko dva sata. Takvih igrača ima veoma malo i dovoljno je jedan trenutak, jedan poen koji može da okrene sve u kontra smeru. Tražiti mečeve gde su igrači u egalu, posebno one igrače koji ne preferiraju igranje na betonu. Ove godine ima dosta Južno Amerikanaca pa možda tu treba potražiti sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje