petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje

U okviru četvrtfinala Australijan opena snage će odmeriti Bugarin Grigor Dimitrov i Rus Aslan Karatsev. Kladionice su ulogu favorita prepustila Dimitrovu, čija se pobeda plaća kvotom 1,40. Margina je na gemove postavljena 37,5.

Ako gledamo redosled događaja i sve ono što su obojica prikazali u dosadašnjem delu turnira, kvote bi morale biti egal. Ipak, kladionice favorizuju Dimitrova zbog iskustva i ATP ranka. Iskustvo može da ima prevagu, ali ATP rank nikada tako da ovde postoji veliki value.

Ova kvota na pobedu Dimitrova je produkt njegove pobede nad Dominikom Timom. To je sjajna pobeda, ali treba biti iskren i reći da je Austrijanac sam sebe uništio. Imao je po brejk prednosti u prva dva seta i to uspeo da prospe. Iz sve ovoga se može zaključiti da Dimitrov nije odigrao bog zna kakav tenis, i da ova kvota nema validnost.

Što se Karatseva tiče, turnir iz snova bez ikakve sumnje. Govorili smo ranije da će ovo biti godina u kojoj će on pokušati da se probije na ATP listi. Prošle sezone je dominirao na čelendžer niovu, a sada sledi ono najviše. Zaista je igrao sjajan tenis, od prvog pa do poslednjeg meča i nema razloga da se ovde plaši.

Ako pričamo o pritisku on je više na plećima Dimitrova, jer svi očekuju njegovu pobedu. Kroz svoju karijeru Dimitrov nije znao da se nosi sa istim tako da čuvajte se ove kvote.

Mi verujemo Karastevu, dva puta nas je već ispoštovao i nema razloga da to ne uradi i treći put.

Predlog za klađenje: Karatsev dva seta 2,10

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje