petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open predlozi za klađenje

Jako dobar program nas očekuje večeras na Australijan openu, a evo i nekih predloga.

Marton Fucsovics – Nikolas Kiker

Kikera iz meča u meč potcenjuju, a on ćuti i radi. Ruku na srce imao je mnogo sreće u žrebu pogotovu kada se pogleda njegov rank, ali on je to iskoristio maksimalno. Pobedio je Lacka i Tomsona i sada ne može biti ovoliki autsajder protiv Fucsovicsa.
Ovo su dva čelendzer igrača , i verujte da ni na čelendzeru ovu kvotu ne bi dali.
Mi očekujemo dosta neizvesniji meč, a gotovo smo ubeđeni da Kiker može do seta.

Predlog: Kiker uzima set 1,70

Huan Martin Del Potro – Tomaš Berdih

Derbi večeri, ali samo po imenima. Berdih odavno nije više ono što je bio. Ranije su mu zamerali na slabim igrama protiv najjačih igrača sveta, ali sada nije problem samo to. Dosta slabije rangirani teniseri ga više ne gledaju kao pre sa dosta poštovanja. Svi igraju protiv njega, pa Berdih ne retko gubi  setove protiv dosta slabije rangiranih tenisera.
Del Potro izgleda jako dobro, pre svega na fizičkom planu. Čini se da taj zglob više nije problem, i da taj bekend može da udara iz sve snage kako ume i zna. To je vrlo bitan udarac za njega, jer od povrede uglavnom je igrao slajs koji mu nije davao nikakvu prednost.
Odigrao je dosta jakih mečeva Del Potro u poslednje vreme i poražen je samo od Aguta u finalu Ouklenda i to nije neki kiks.
Po nama je ovde veliki favorit i ova kvota svakako mora da se proba.

Predlog: pobeda Del Potra 1,70

Rodzer Federer – Rišar Gaske

Da li je ovo neka navlaka, ili poklon kladionice? Naime, kvota na Federera protiv Štrufa je bila 1,03 i na 3-0 1,30, a ovde protiv Gaske na čistu pobedu 1,08 i na 3:0 1,60. Slažete se da nije neka razlika izmedju 1,03 i 1,08, a izmeđju 1,30 i 1,60 je svakako velika pogotovu kada se uzme u obzir da je Federer isto veliki favorit kao i protiv Štrufa.
Gaske kroz karijeru muku muči sa Federerom. Ima 19 poraza i dve pobede, a set mu nije uzeo od 2011. godine. S obzirom kako igra Federer, koliko je pre svega agresivniji nego pre ,cenimo da će taj trend da se nastavi.
Gaske nema čime da napadne Federera, pre svega mislimo na servis. Federer će to napadati kad god stigne i Gaske će biti na velikim mukama.
Dvoumili smo se između 3:0, ili undera i bolja nam je ova druga opcija zbog kvote.

Predlog: under 31,5 gemova 1,80

Karolina Pliškova – Lusi Safarova

Češki derbi za kraj. Pliškova jeste favorit, ali neće joj biti lako kao što joj nikada nije bilo kada je igrala protiv Safavorve. Safarova ima jačinu u udarcima i servis kojima će parirati Pliškovoj. Favoriti malo po malo pa ispadaju tako da sigurno obe tenisere sebe vide u samom kraju turnira.
Do sada su se sastale sedam puta, a Pliškova vodi sa 5:2, ali svaki put je bilo tesno. Na pet od sedam mečeva je došao over, a preostala dva meča su bili tačno na granici.
Biće velike borbe ovde i ne bi nas čudilo kada bi meč otišao u treći set.

Predlog: over 21,5 1,85, ili PS 9,5 + 1,95

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje