petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Predlozi za klađenje – Dan 3

Ne, nismo zaboravili za tenis, ali situacija je takva da se u ovom trenutku možda i nije pametno kladiti na tenis bez obzira što je ponuda vrhunska. Ova čudna situacija sa koronom u Australiji, pa taj strogi karantin kroz koji su mnogi morali da prođu umnogome utiču da forme igrača i igračica. Iz tog razloga mi smo nešto oprezniji i nismo zagrizli odmah od prve runde.

Za danas smo izdvojili jedan dubl tiket i jedan singl koji ćemo kroz par rečenica obrazložiti.

Dubl tiket:

02:00 Sten Vavrinka – Marton Fučovič 4+ setova 1,60
04:00 Aleksander Bublik – Dušan Lajović 4+ setova 1,62

Ukupna kvota: 2,59

Singl: 09:00 Nik Kirjos – Ugo Umber HG2 -1,5 1,75

Obrazloženje za dubl:

Sten Vavrinka svakako jeste favorit, ali daleko od toga da je u nekoj bajnoj formi. I te kako je sklon oscilacijama, posebno na ovim turnirima gde se igra na tri dobijena seta. Fučovič je igrač koji svojom dosadnom igrom ume da izbaci protivnika uz ritma i mi na to idemo.

Što se drugog para tiče egal meč iako to kvote ne govore. Bublik nije igrač kog treba igrati kad je favorit, a to isto važi i za Lajovića. Zaista bi bilo iznenađenje kada bi neko od ove dvojice dobio maskimalnim rezultatom.


Obrazloženje za singl:

Ovde idemo kontra Kirjosa, jer kontroverzni Australijanac već duže vreme ima problem sa povredom kolena. Na ovom pripremnom turniru je igrao baš loše i sve se svodilo na puko šamaranje loptice, što iz servisa što iz forhenda. Naravno, uvek možete da računate na to da će Kirjos da napravi neku glupost i da uđe u neku raspravu sa sudijom, ili navijačima.

Umber je nezgodan igrač na ovim brzim podlogama. Igra levom rukom, što mu daje malu prednost. Ukoliko bude dobro servirao, i ako bude strplji i sačeka mirno da se Kirjos samouništi on ovo može da dobije bez problema.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurani, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje