petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

Veoma zgusnut raspored u Australijskoj ligi. U subotu su na programu dva duela,a već ponedeljak se igra novo kolo.

Subotnji dan otvaraju Melburn Viktori i Central Koust.

Melbourne Victory

Viktori polako ali sigurno počinje da liči na ekipu iz prošle sezone. U seriji su od tri vezane pobede. Samopouzdanje im je podignuto i sada napadaju treće,pa zašto ne i drugo mesto.Konačno igra podseća na Melburn iz prošle sezone. Tim je pojačan sa dva igrača. Ugovore sa Melburnom su potpisali Dino Đulbić i Teri Antonis i po rečima trenera Maskata postoji šansa da igraju i ovaj meč. Nedostajaće Vilijams na ovom meču,ali to nije nenadoknadiv izostanak.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Donachue, Austin, Williams

Central Coast Marinners

Ako se za Viktori može reći da podiže formu, onda se za Merinerse može reći da im je forma u opadanju. Merinersi u ovaj meč ulaze nakon 4 utakmice bez pobede (3 poraza i 1 nerešena).Situacija nije nimalo bajkovita u njihovom taboru.Da stvar bude još gora pobrinuli su se izostanci. Na ovom meču Merinersi neće moći da računaju na tri igrača zbog reprezentativnih obaveza. Sigurno da će najviše nedostajati De Silva,jedan od glavnih motora ekipe, od njega sve kreće. U timu će se naći najnovije pojačanje Melling.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: De Silva, Glover, Buhagiar

Predlog za klađenje: Melburn je u boljoj formi,kvalitetniji rival,domaći tere. Svi su preduslovi da oni slave na ovom meču.

Tip: 1 @ 1.60

Drugi meč se takođe igra u Melburnu. Na tom meču će se sastati Meburn Siti i Velington.

Melbourne City

Veliki snovi, velika obećanja, pretnje rivalima, svega je bilo pred početak sezone i nakon 4 odigrana kola pogotovo,ali posle toga je Siti nestao. U prva 4 kola 12 bodova,a u ostalih 9 samo 7. Zaista slabo za ekipu koja želi da osvoji tu šampionsku titulu. Ovaj meč im dolazi nakon tri vezana poraza. Moraju dobiti ovo kako god znaju i umeju. Ukoliko hoce da osvoje nešto,ovakve mečeve moraju dobijati. Neće biti lako, nedostajaće nekoliko igrača zbog reprezentativnih obaveza,tu se pre svega ističe izostanak Kamaua koji je jedan od boljih igrača ove sezone. Tim će biti jači za povratak Maskata,kao i novopridošlog Darija Vidošića.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Muscat,Kilkenny

Izostanci: Kamau, Mauk, Tongyik, Fornaroli

Wellington Phoenix

Velington je zakucan za dno tabele i po svemu sudeći neće se odatle pomeriti. Samo 7 osvojenih bodova u 12 odigranih mečeva je zaista malo. Imaju jednu od najslabijih odbrana u ligi sa 25 primljenih golova. Napad je sasvim solidan. Od 14 postignutih golova 8 je delo Andrije Kaluđerovića i on će sigurno predstavljati najveću pretnju po nesigurnu odbranu Sitija.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Fox,Burns

Izostanci: Lowry, Watson, Abas

Predlog za klađenje: Siti je bez obzira na sve favorit na ovom meču. Oni ovaj meč prosto moraju da dobiju. Ukoliko žele da zadrže neku trku za treće,a možda i drugo mesto,ovaj meč se mora dobiti.

Tip: 1 @ 1.60

domaćin 2+ @ 1.50

Kvote su iz kladionice maxbet.

Ukoliko imate neke predloge za ove utakmice napišite u komentaru pa da prodiskutujemo.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje