nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Autsajder je do sada pronalazio način da zaustavi favorite!

➡️ EKVADOR: Serie B
🇪🇨 02:00 Imbabura – Buhos ULVR minimalan ulog G1+ (1.70)

Imbabura pokušava da uhvati korak za Macarom koja je na liderskoj poziciji. Trenutno su udaljeni 11 bodova, dok je Manta na 3. poziciji i zaostaje samo 2 bodova u odnosu na Imbaburu. Tako da je pobeda u ovom meču za domaćina neminovna. Međutim, moraće da poprave igru na domaćem terenu. Na odigranih 13 mečeva osvojili su 23 bodova, što ih svrstava na 7. poziciju najboljih domaćih ekipa u ligi.

Na drugoj strani, Buhos želi da napusti opasnu zonu, jer su trenutno pozicionirani na pretposlednjoj poziciji. Zaostaju 5 bodova u odnosu na prvi tim iz opasne zone. Iako nemaju nijednu pobedu u gostima, pronašli su način da zaustave jače protivnike. Macara i Manta, dva jaka tima, nisu uspeli da ih savladaju pred svojim navijačima.

Sve u svemu, sastaju se dve ekipe koje se bore za različite ciljeve. Imbabura je favorit u ovom meču, međutim ako pogledamo međusobne mečeve, Buhos je uvek pronalazio način da postigne gol. Zapravo, na 7 od 7 ukupno odigranih. S obzirom da su gosti trn u oku favorita, nije loše probati na manji ulog G1+. U nadi da se tradicija nastavi. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje