petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Autsajder napadački vrlo raspoložen!

➡️ POLJSKA: Ekstraklasa
🇵🇱 18:00 Lech – Jagiellonia G1+ (1.60)

Ovaj meč je trebao da se odigra 13. avgusta, ali je na zahtev Lech-a odložena. Nakon 2 meseca obe ekipe imaju dobar učinak.

Lech je trenutno 3. na tabeli sa osvojenih 23 bodova na ukupno 11 odigranih utakmica. Zbog gustog rasporeda (utakmice na 3-4 dana), moguća je blaga rotacija u sastavu. Afonso Sousa (10/0 M) se onesvestio na prethodnom meču, pa je njegova igra upitna. Dok je Dino Hotić (7/0 M) je povređen.

Na drugoj strani, Jagiellonia je trenutno u naletu. Na poslednjih 5 mečeva nemaju nijedan poraz (4 pobede i 1 remi). Mogu se takođe pohvaliti odličnim napadom, ujedno i najboljim u ligi (26 golova). Na 11 odigranih utakmica ukupno su osvojili 25 bodova, sa ovim učinkom pozicionirani su na 2. poziciji. Kadrovski gledano nemaju bitnijih izostanaka, moguć je povratak napadača Jesus Imaza (9/3 F) ponovo na teren.

Sve u svemu, Lech je jak kod kuće. Na odigranih 6 utakmica imaju učinak od 1 remija i 5 pobeda. Međutim, očekuje ih težak zadatak, jer im u goste dolazi vrlo motivisana Jagiellonia. U slučaju da ostvare pobedu, zauzeće lidersku poziciju. Lech je primio bar 1 gol na poslednjih 6 utakmica kod kuće. S obzirom na ovakvu situaciju, podržaćemo najbolji napad lige i očekujemo da gosti postignu bar 1 gol. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje