ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Autsajder postiže gol?!

➡️ AZIJA: AFC Champion League
🇰🇷 12:00 Pohang – Wuhan Three Towns na manji ulog G1+ (1.65)

Pohang je lider grupe J u Azijskoj ligi šampiona. U 1. kolu savaladali su Hanoi FC (4:2). Na ovom susretu neće moći da računaju na usluge nekih igrača: Sim Sang-min (16/0 D), Kim Yong-hwan (9/0 D) i Jung Jae-hee (6/2 M) su povređeni. Wanderson (20/2 M) je povredio vilicu u prošlom meču i biće odsutan 6-8 nedelja. Go Young-joon (26/8 M, drugi strelac) je sa reprezentacijom Južne Koreje.

Na drugoj strani, Wuhan Three Towns je prošlogodišnji osvajač Kineske Super Lige, po prvi put u svojoj istoriji. U prvom kolu umalo nisu napravili iznenađenje. U meču protiv Urawe imali su prednost od 2:1 do samog kraja meča, međutim primili su izjednačujući gol u nadoknadi vremena.

Sve u svemu, Wuhan Three Towns nema šta da izgubi. U ovom meču ulaze kao autsajderi, ali sigurno se neće braniti. Pohang je primio gol na 8 od poslednjih 10 mečeva na domaćem terenu. Na drugoj strani, Wuhan Three Towns je na gostovanjima postiga gol na 9 od poslednjih 10 gostovanja. Sve u svemu, probaćemo na manji ulog tip G1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje