utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Autsajder postiže gol?

➡️ AFC Champions League
🇰🇷 12:00 Jeonbuk – Lion City G1+ (1.98)

Jeonbuk u poslednje vreme igra promenljivo, pogotovu kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu. Na poslednjih 5 utakmica u svim takmičenjima ostvarili su samo 1 pobedu na domaćem terenu. Što se tiče Azijske Lige Šampiona, na odigrana 2 meča ostvarili su po jednu pobedu i poraz. Bangkok Utd ih je savladao kod kuće 3:2, uprkos što su bili favoriti.

Na drugoj strani, Lion City je u prvom kolu savladan od Bangkoka na domaćem terenu 1:2, dok su u drugom kolu popravili svoj učinak i savladali Kitchee u gostima 1:2. Samim tim imaju isti broj bodova kao i Jeonbuk. Vrlo su borbeni i sumnjam da će se braniti na današnjoj utakmici.

Sve u svemu, Jeonbuk nije u najboljoj formi, kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu. Takođe, primili su bar 1 gol na poslednjih 5 utakmica kod kuće. Sa druge strane, Lion City dolazi motivisan nakon što su ostvarili pobedu u prošloj utakmici, samim tim ne očekujem njihovu odbrambenu igru. Iako su autsjaderi, mislim da mogu postići bar 1 gol na današnjoj utakmici. To su takođe učinili na prethodne 2 utakmice. Kvota je dobra, igramo na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje