ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi – Hjuston Teksansi – Specijal predlog

Gas Edvards postiže tačdaun @2.00 Balkan bet

Danas počinje divizijska runda plej ofa u NFL šampionatu. Program otvaraju Baltimor Rejvensi i Hjuston Teksansi. Baltimor kao najjači tim u regularnom delu, sa najviše pobeda je ogroman favorit sa 1,15 kvotom. Sumnjamo zaista da su tako veliki favoriti. Zbog ovih niskih kvota jako je teško pronaći neku sredinu, te smo rešili da se oprobamo sa jednim specijal predlogom radi uzbudljivijeg praćenja utakmice.

U pitanju je startni trkač Baltimora Gas Edvards za kojeg smatramo da bi večeras morao imati dobro veče.

Kao što smo već rekli, Baltimor je veliki favorit i ogromnoo bi iznenađenje bilo kada bi večeras izgubili meč. Edvards je prva trkačka opcija u crvenoj zoni Baltimora. Spada u one power bekove koji kada se zalete uglavnom gaze sve pred sobom. Ove sezone je postigao 13 tačdaunova, što samo govori koliko ga pametno koriste. Ofanzivna linija Baltimora je uvek bila jedna od najjačih u čitavoj ligi i ne sumnjamo da će Edvards večeras imati svoje šanse kada Baltimor dođe u crvenu zonu.

S obzirom da su favoriti sa skoro 10 poena hendikepa za očekivati je da će Baltimor barem 3-4 puta biti u crvenoj zoni Hjustona i da će to Edvards iskoristiti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje