subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi – Los Anđeles Remsi – Najava utakmice u predlog za klađenje

M&T Bank stadion biće poprište duela između Baltimor Rejvensa i Los Anđeles Remsa. Situacija je takva da se Remsi u ovaj meč ulaze kao favoriti sa kvotom 1,40. Margina za poene je postavljena na 45,5.

Biće ovde kratki, jer je stvar jasna. Baltimor je izubijan povredama i zaista ne vidimo kako će parirati Remsima tokom cele utakmice.

Prvi kvoterbek tima Lamar Džekson tokom nedelje se vratio trenzima, ali već nakon jednog treninga bilo je jasno da povreda nije sanirana kako treba. Glavni trener Džon Harbo izjavio je da postoji mala šansa da Džekson zaigra, no mi u to ne verujemo. To znači da će Tajler Hantli biti starter, a sa njim Rejvensi teško da mogu do pobede. Hantli jeste odigrao dobro protiv Grin Beja, no to treba malo opravdati kao iznenađenje, jer Hantli do tog meča gotovo da nije imao iskustva u NFL-u, te Grin Bej nije znao šta može da očekuje.

Verujemo da će Remsi ozbiljno shvatiti Hantlija i na kraju ga koliko toliko upasiviti.

Baltimor inače ima velikih problema sa povredama i u ostalijim linijama tima. To se posebno odnosi na sekonderi koji je ceo povređen. Na tim linijama igraće sve rezerve, a protiv Remsa koji forsiraju pas igru će biti vraški teško da se brane.

Po nama Remsi su ovde veliki favoriti i mi ćemo se okušati sa timskim overom.

Predlo za klađenje: Remsi viđe od 26,5 1,83
Opcija za dubl tiket: Pobeda Remsa 1,40

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje