petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Barcelona dovodi kapitena City-a besplatno?

Barcelona bi u letnjem prelaznom roku mogla besplatno dovesti veznjaka Manchester Cityja Ilkaya Gündogana (32). Engleski portal 90 min je objavio kako su pregovori već u poodmakloj fazi te bi, prema njihovim izvorima, nemački reprezentativac zaista mogao promeniti klub.

Gündogan je 2016. godine došao u City iz Borussije Dortmund kao prvi transfer u eri trenera Pepa Guardiole i dosad je odigrao 290 utakmica za engleski klub, čiji je kapiten. Ugovor mu važi do kraja sezone te je daleko od dogovora o produženju saradnje, zbog čega bi kao slobodan igrač mogao stići u Barcu.

Opšte je poznato da Barcelona ima ogromnih finansijskih problema pa se šansa za dovođenje igrača Gündoganovog kvaliteta bez odštete čini kao idealna za katalonski klub. Ranije je o interesu Barcelone pisao i The Athletic, ali i dalje nema službene potvrde dogovora.

Podsetimo, Gündogan je igrao za mlađe uzraste Schalkea, Bochuma i drugih nemačkih klubova, nakon čega je kao senior nastupao za Nürnberg, Borussiju Dortmund i sada Manchester City. Za nemačku reprezentaciju ima 66 nastupa i 17 pogodaka. Prema Transfermarktu, vredi 25 miliona evra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje