subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Barselona tri meča van svog stadiona

Ekvadorski šampion, ekipa Barselone iz Gvajakila kažnjena je zbog nereda koji su izazvali njeni navijači na utakmici drugog kola prvenstva Ekvadora, koju je njihov tim igrao protiv ekipe Makara

Naime zbog nereda na tribinama koje je započela navijačaka grupa ,,Mračni jug“ koja okuplja najtvrdokornije pristalice Barselone, počela je obračun sa svojim neistomišljenicima na tribini, što je dovelo do toga da je medicinsku pomoć zatražio 41 navijač zbog težih i lakših povreda. Utakmica je prekinuta u 11.minutu, a nastavljena je sutradan pred praznim tribinama, meč je završen rezultatom 1:1. Kazna iznosi tri meča domaćinstva van svog stadiona!

Ovo će možda biti novi udarac na šampiona, jer u prva dva meča imaju samo dva osvojena boda, a utakmice u kojima dočekuju El Nacional (šestoplasirani u prošlom prvenstvu) koji su pobedili na prethodna 3 meča na svoj stadionu, a da nisu primili ni jedan gol, River Ecuador (poslednjeplasirani tim prošlog prvenstva) četri vezane domaće pobede bez primljenog gola, a najveći ispit ih očekuje protiv ekipe Universidad Catolica koji je prošlo prvenstvo završio na 3.mestu, protiv ove ekipe Barselona ima samo jedan poraz,uz dva remija i sedam pobeda na poslednjih 10 međusobnih utakmica, igraće van svog stadiona i grada!

Da li će odsustvo sa svog stadiona, ekipa Barselone iz Gvajaklia uspeti da prebrodi i da se vrati na šampionske staze? Da li će ova inforamcija pomoći kladioničarima u traženju dobitnih tipova?

https://www.youtube.com/watch?v=Hc9vpbMjZn0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje