četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Becekiju pol pozicija u Asenu!

Vozač VR46 tima Marko Beceki osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Holandije. Mladi Italijan je na veoma dominantan način obezbedio pol poziciju nakon što je odvezao najbrži krug u vremenu od 1:31.472 minuta.

Mooney VR46 Racing Team on Twitter: „AND IT’S A POLE! 😎 Outstanding lap time of @Marco12_B who will start the #DutchGP from the front! 🔥 It’s gonna be a front row for @Luca_Marini_97 as well, who qualifies in P3! 🇳🇱 @MotoGP #MooneyVR46RacingTeam #MotoGP #LM10 #MB72 #VR46 https://t.co/qNBRvX2GgI“ / Twitter

Drugo mesto pripalo je aktuelnom šampionu Frančeski Banjaji koji je „kasnio“ svega 61 hiljaditinku. Bila je to ljuta borba dvojice Italijana, a na kraju je pobedio onaj mlađi. Treće mesto prirpalo je Luka Marini.

Kvalifikacije u Asanu kao i uvek super uzbudljive. To potvrđuje i podatak da je Beceki 13 različiti vozač koji je osvojio pol poziciju u poslednjih 13 godina. Beceki je samo potvrdio ono što je radio tokom slobodnih treninga, a Banjaja i Marini su bili veoma blizu.

Četvrto mesto pripalo je Fabiju Kvartararu koji konačno može da bude nečim zadovoljan. Francuz je imao sjajan ritam i konačno sa dosta optimizma ulazi u trku. Peti je bio Bred Binder iz KTM-a, a među prvih deset su se našli još Aleš Espargaro, Maverik Vinjales , Žoan Zarko, Aleks Markes i Horhe Martin.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje