subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol – Domaćin veliki favorit, gosti u problemu sa izostancima!

U 01:05 posle ponoći na programu je meč između New York Yankeesa (7-1) i Philadelphia Phillies (1-2). Phila se vraća posle 5 dana neigranja zbog velikog broja zaraženih Covid 19. Biće znatno oslabljeni neigranjem par dobrih igrača, a i nekoliko bacača neće biti dostupno još par dana.

Starter za Jenkise biće sjajni Garret Cole (2-0,3.09). Ima već 2 pobede i sjajno baca na početku sezone. Sigurno njihov najbolji bacač i među najboljima u ligi. Primio je samo 2 poena u 2 starta.

Starter za goste biće Jake Arrieta (0-0,0,00). Njegov prvi start ove sezone, vraća se nakon povrede lakta zbog koje je propustio godinu dana. Koliko god da je on bio mlada nada, ali sad nemamo apsolutno nikakve informacije šta od njega možemo očekivati. Jenkisi će biti veliki izazov.

Jenkisi apsolutni favoriti na ovom meču i sve osim pobede bi bilo veoma iznenađenje. Judge je sjajan sa 6 HR u 8 utakmica, a na jučerašnjem meču udario je 2. Luke Voit ima 3, dok Gio Urshela i Stanton imaju 2. Ekipa sjajno fukcioniše i ako sve bude kako treba idu na prsten ove godine. Phila totalni aucajder na ovom meču i nema šta da traži protiv ovakvih Jenkisa.

Predlog za ovaj meč je Jenkisi 5,5+ poena. Kvota je 1,85. Hendikep je kvota mala pa smo to preskočili!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje