subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB – sreda 05.jun

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Texas Rangers – Detroit Tigers 8,5+ 1,80

9:1

Bacači: Jose Urena vs Kenta Maeda

Posle dva veoma mlaka rezultata (2:1 i 3:2), ništa drugo se nije očekivalo, jer su bacači bili veoma dobri. Mislim da je večeras vreme da napad ima prednost.

Jose Urena je na početku sezone bio u bullpenu, ali je početkom Maja prekomandovan u startera, što mu je i glavna rola. Od tad 5 startova (2,2,1,3 i 4) primljena poena.

Kenta Maeda ima lošu sezonu, pa sa 2-2 skorom i ne stoji toliko loše. Može da se zahvali svom napadu koji ga često pokrije sa dosta poena. U gostima je posebno loš, 4 starta (6,7,0,6) primljenih poena.

Detroit je jako dobar ove sezone i pretendovaće za visok plasman. Ono što jeste mana, napad Teksasa koji ove godine jako kaska za ostalima, pa šampionska ekipa iz prošle sezone nije ni blizu svoje prave forme!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje