petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Beloruski “Vukovi“ potpisali ukrajinske igrače!

Beloruski premijerligaš Isloč potvrdio je dolazak dva ukrajinska igrača, koja će ekipi iz minskog rejona pomoći u nastavku nacionalnog šampionata nakon kratke pauze zbog odigravanja utakmica u evropskim utakmicama. Tako su dres “Vukova“ danas zvanično obukli golman Denis Šelihov koji je do skora branio u Dnjepru i vezista Oleksandr Loginov koji je nastupao za ukrajinskog niželigaša Naftovik-Ukrnaftu. Obojica su svoje ugovore potpisali do kraja 2017. godine, tj. do okončanja tekuće sezone.

28-godišnji golman Denis Šelihov poslednji angažman imao je u redovima Dnjepra iz Dnjepropetrovska sa kojim je raskinuo ugovor početkom jula te saradnju sa “Vukovima“ zaključio kao slobodan agent. Karijeru je započeo upravo u Dnjepru 2006. godine, a do danas je kao pozjamljeni igrač nastupao za Dnjepar-75 i Volinj iz Lucka. Za prvi tim plavo-belih ostvario je ukupno 13 nastupa, a pritom je savladan 16 puta. Tokom prethodne sezone među stativama je stojao 7 puta, gde je primio 10 golova.

25-godišnji defanzivni vezista Oleksandr Loginov doveden je besplatnim transferom iz redova ukrajinskog drugoligaša Naftovik-Ukrnafte. Karijeru je započeo 2008. godine u Krivbasu, a do danas je nastupao za Dnjepar, Žemčužinu, Zirku, Stalj, Kremin, Veres i na kraju za Naftovik-Ukrnaftu. Za ovu ekipu je od prošlog leta ostvario ukupno 24 nastupa, uz 1 postignut gol, te je postao jedan od najvažnijih igrača “Naftaša“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje