petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Beograd domaćin finalnog turnira Lige šampiona 2021, 2022. i 2023. godine?

Finalni turnir Lige šampiona ove godine bi mogao da se održi u Beogradu. Kao što je od ranije poznato, Hanover je zbog aktuelne situacije odustao od organizacije završnog turnira, a prema pisanju portala Total Waterpolo, glavni kandidat za organizaciju je glavni grad Srbije, koja ove sezone nema predstavnika u Ligi šampiona.

Poslednji finalni turnir Lige šampiona u Beogradu je održan 2013. godine, kada se takmičenje igralo u drugačijem formatu, a tada je domaća publika u velikoj meri pomogla Crvenoj zvezdi da se domogne titule prvaka Evrope. Potom je Srbija bila domaćin i Evropskog prvenstva 2016, odnosno završnog turnira Svetske lige tri godine kasnije.

Još uvek nije poznato na kojem bazenu bi bio odigran finalni turnir, ali je sigurno da bi bio odigran bez prisustva publike. Kako prenosi ovaj portal, Beograd bi i u naredne dve godine bio domaćin, što znači da bi Srbija u naredne dve sezone ponovo imala predstavnika u ovom takmičenju. Ostaje da se vidi i koji bi klub dobio specijalnu pozivnicu, s obzirom da su se ove godine značajno pojačali i Novi Beograd, Radnički, Crvena zvezda i Šabac.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje