sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Beretini se vratio pobedom

Italijanski teniser Mateo Beretini pobedom se vratio na teniske terene. Italijan je na ATP turniru u Štutgartu u okviru druge runde savladao Moldavca Radua Albota rezultatom 2:1, po setovima 6:2 4:6 6:3.

Bio je to prvi meč za Beretinija još od Indijan Velsa na kojem je stigao do treće runde. U međuvremenu Italijan je operisao šaku desne ruke i strpljivo čekao da se oporavi 100%.

Očekivano, nako višemesečne pauze danas je Beretini igrao sa određenim oscilacijama. U prvom setu je bio sjajan i sa dva brejka je lako osvojio prvi set.

Drugi set donosi dosta veću borbu. Albot je dosta popravio servis i polako prebacio pritisak na protivničku stranu. Beretini je poklekao u sedmom gemu kada je Albot napravio brejk i kasnije ga čuvao do kraja seta.

Imao je Albot priliku za potpuni preokret. U uvodnoj fazi trećeg seta u dva servis gema Beretinija Albot je imao brejk lopte. Nakon što je sve to propustio bio je surovo kažnjen u četvrtom gemu. Beretini je došao do brejka i time slomio svaki otpor kod protivnika.

U narednoj fazi turnira Beretni će igrati protiv boljeg iz duela Sonego/Štruf.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje