nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bernarda Pera osvojila turnir u Hamburgu

Američka teniserka Bernarda Pera šampionka je turnira u Hamburgu. Amerikanka je u finalu savladala Estonku Anet Kontavejt rezultatom 2:0, po setovima 6:2 6:4 i tako došla do druge titule u karijeri.

(1) wta on Twitter: „That’s back-to-back titles!!! 🏆 🇺🇸 @bernarda_pera continues her incredible run with a 6-2, 6-4 win over Kontaveit 💫 #HamburgOpen https://t.co/357HjGJdoK“ / Twitter

Očekivala se mnogo veća borba, a do nje ne dođe pobrinula se Pera koja je bila predominatna. U svim segmentima igre je nadigrala svoju protivnicu i na kraju zasluženo podigla pehar.

Brejk Pere na startu meča mogao je da nagovesti u kom smeru će ići ovo finale. Kontavejt je bila pod ogromnim pritiskom i nije imala šanse da dođe do prilike da se vrati u set. Desilo se potpuno suprotno, Pera je nastavila u istom ritmu i sa još jednim brejkom je rešila sve dileme oko prvog seta.

Kontavejt je podigla nivo igre u nastavku meča, no to nije bilo dovoljno da se ugrozi Pera. I dalje j Amerikanka držala visok nivo igre i prebacivala pritisak na protivnicu. Kontavejt je sredinom seta pretrpela dva brejka i to je bio početak kraja. Uspela je Estonka da vrati brejk zaostatka, ali prednost i igra Pere su bile previše dobre da bi uspela da se vrati u potpunosti u meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje