petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bertens ovde mora biti favorit

Iako ženski tenis zaobilazimo u širokom luku, ovde imamo jednu lepu situaciju koju uz malo sreće možemo da iskoristimo.
Radi se o meču u kom će se sastati Marija Šarapova i Kiki Bertens.

Po našem mišljenju Bertens je ovde veliki favorit i ne vidimo čime je to Šarapova zaslužila da bude favorit. Njeno vreme je davno prošlo, a kada se nađe protivnica koja pre svega može fizički da joj parira onda je Šarapova u problemu, jer ona nema plan b u svojoj igri. Sve se svodi na nadjačavanje protivnice uz konstantno vrištanje pa ako prođe prošlo je.
Ne računajući meč protiv Buzarnesku koja je samo dan pred duel sa Šarapovom igrala finale turnira u Rabatu, Šarapova je jako loše ulazila u mečeve. Begu i Mladenovićeva su prve pravile brejk, ali po pravilu i finišu seta prosule tu prednost.
Mislim da ovde toga neće biti, jer je Bertens mnogo bolja igračica od pomenute dve koje su igrale protiv Šarapove. Šljaka je njena podloga, a to potvrđuje i statistika koja kaže da Bertens već sada ima 214 pobeda na šljaci, a tek je na pola karijere. Vrlo dobro se kreće, odlično pokriva teren i igra na kontru. Šarapovoj će biti jako teško da je probije i mi smo mišljenja da bi Bertens ovde mogla lagano da slavi.

Ipak, ovo je ženski tenis, a u njemu je sve moguće. Pošto su u najmanju ruku ove dve igračice u egalu po našem mišljenju najbolja opcija za ovaj meč je over gemovi.

Predlog: Više od 21,5 gemova 1,80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje