petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Domaćin danas bez nekoliko važnih igrača!

U okviru Evropkupa očekuju nas mečevi u okviru 4.kola, a u grupi G odigraće se meč u Istanbulu između Galatasaraja i Uniksa iz Kazanja.
Galatasaraj posle tri odigrana kola ima skor 1-2 i zauzima 3.mesto, dobili su Monako u gostima, ali su poraženi od Uniksa (94:69), a takođe i na svom terenu od Ritasa. Pred ovaj meč poraženi su i u ligi od Bascheshira čak 92:71. U ovom meču tim je bio lišen usluga četvorice igrača, koji učestvuju u rotaciji, a amerikanci Jones i Whittington su nosioci igre uz njih nije bilo ni domaćih Arslana i Arar-a, a očekuje se da neće zaigrati ni danas.
Igrači označi crvenom najverovatnije neće nastupiti, a ovo je njihova statistika u Evrokupu ove godine.

Sa druge strane ekipa Uniksa svakako spada u red favorita za najviši plasman, a pobeda u prvom meču nad ovim rivalom dokaz je da su mnogo jači od Istanbulskog velikana, za sada imaju skor 2-1, slavili su protiv Galatasaraja na domaćem terenu, dok su u gostima polovični, poraz od Monaka i pobedana nad Ritasom. Očekuje se da i danas MekKalum, Smit, Tajus i Morgan iznesu glavni teret igre, ali je tim pojačan dolaskom Eldžina Kuka, pa se očekuje da rotacije bude još jača.

Kvalitet gosta nije sporan, a mi se nadamo da je i dovoljan da donese novu pobedu nad oslabljenim domaćinom.


Fotografija: https://twitter.com/1905aslancmbom/status/1222467330459996161/photo/1 (screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje