petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bet Info: Fila najbolje brani njegovu poziciju

U noći između srede i četvrtka, ekipa Milvoki Baksa ugostiće košarkaše Filadelfije Seventisiksersa. Očekuje nas dakle duel dva kluba sa Istočne Konferencije.
Milvoki se trenutno nalazi na 9. mestu, uz skor 21-23. Košarkašima čiji je trener Džejson Kid ne ide baš najsjajnije u poslednje vreme, s obzirom na to da im je skor na poslednjih 10 utakmica 3-7.
Sa druge strane, Filadelfija koja se nalazi na 13. mestu (16-27), ima upravo suprotan skor na poslednjih 10 mečeva, 7-3. „Probudili“ su se, i više ne predstavljaju protivnika koji je nekada važio za popravljanje koš razlike.

Međutim, važno je napomenuti da na večerašnjem meču, za Filu neće nastupiti dva mlada centra, Džalil Okafor i Džoel Embid. Ovde možete pročitati kako klub igra kada Embid nije dostupan. Nerlens Noel će početi meč na poziciji centra, a povećanu minutažu možemo očekivati i za Daria Šarića sa klupe.

Nedavno smo pisali o razlogu zbog kojeg je Džabari Parker počeo meč protiv Majamija sa klupe, a sada je on opet tema naše vesti.
Ukoliko ste planirali da odigrate da će Parker večeras prebaciti granicu od 21.5 poena, morate uzeti u obzir ovaj podatak:
Filadelfija je prva u ligi po odbrani PF pozicije! Dopuštaju samo 16.8 poena u proseku po meču.
Međutim, u utakmici koja je odigrana 16. januara, Parker je odigrao veoma dobro, i Filadelfiji ubacio 23 poena.

Poslednjih 6 mečeva Džabarija u vidu poena izgleda ovako: 28-16-25-15-23-8. Kao što možemo primetiti 3 overa i 3 undera na postavljenoj granici.
Skrenuli smo vam pažnju, a šta god Vi odigrali, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje