subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[BETINFO] Favorit bez 3 standardna igrača večera!

➡️ ČEŠKA: Fortuna Liga
🇨🇿 19:30 Sparta Prag – Ostrava na manji ulog G1+ (1.60)

Sparta Prag je u prošlom meču remizirala u derbiju sa Slaviom Prag. Ako se osvrnemo na taj meč, Slavia Prag je imala veću inicijativu i veći broj šansi, čak šta više od 63. minuta imali su igrača više, međutim nisu uspeli da na pravi način to iskoriste. Deblji kraj je izvukla Sparta, ali da li je to tako? S obzirom da derbi donosi posebne čari, sama situacija na terenu je napeta. 3 standardna igrača neće biti na ovom meču. Razlog, suspenzije. Lukas Haraslin (27/12 M) je dobio crveni karton, dok su zbog nagomilanih kartona odsutni Ladislav Krejci (24/8 M) i Laci Quazim (26/1 M).

Sa druge strane, Ostrava je imala šansu koju nije iskoristila protiv Malde Boleslav. Trener Hapal je u tom meču odlučio da odmori neke igrače iz startne postave, ali ispostavilo se da je to bila greška. U ovom meču neće eksperimentisati, na teren će poslati svoju najjaču postavu izuzev napadača Tanko (27/8 F) koji je suspendovan.

Ostalo je još 3 kola do kraja, obe ekipe se bore za različite ciljeve. Sparta Prag želi da odbarni titulu, dok se Ostrava bori za mesto u Evropi. Sparta je favorit, međutim neće biti lak zadatak, jer nedostaju 3 standardna vezna igrača. Ostrava će pokušati da iznenadi, nedavno umalo nisu kada je Sparta slavila rezultatom 4:3. Sve u svemu, mislim da se Ostrava neće braniti, s obzirom da su postigli bar 1 gol na poslednjih 5 međusobnih susreta, očekujem da bar jednom zatresu mrežu Sparte. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje