petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[BETINFO] Favorit bez nekoliko standardnih igrača na ovom susretu!

➡️ GRČKA: Kup
🇬🇷 14:00 Kampaniakos – Asteras T. na manji ulog D1+ (2.05)

U prvoj ligi Grčke, Asteras T. nije na najbolji način krenuo u novu sezonu. Na 7 odigranih utakmica imaju učinak od 2 pobede, 2 remija i 3 poraza. Na ovoj utakmici trener Milan Rastavac neće moći da računa na nekoliko igrača iz različitih razloga: Federico Alvarez (7/1 D), Ervin Zukanovic (5/0 D), Youba Diarra (3/0 F), Viko (1/0 M), Goss (0/0 M). Dok su Dino Grozdanovic (4/1 D) i Christopoulos (2/0 D) otputovali sa svojim reprezentacijama. Tim će isputniti sa igračima iz akademije.

Izvor / Vest

Na drugoj strani, Kampaniakos je obezbedio promociju u 2. ligu prošle sezone. Uspeli su u prošlom kolu da iznenade Paok B u gostima. Savladali su ih rezultatom (2:3) nakon preokreta, dok su u prvom kolu izgubili od favorizovane AEL Larisse (2:1).

Sve u svemu, Kampaniakos voli iznenađenja, imali su 2 teška zadatka na početku sezone i u oba navrata namučili favorite. Iako su izgubili u 1. kolu, namučili su dosta Larissu postigavši gol, dok su 2. kolu iznenadili Paok B u gostima. Na drugoj strani, Asteras T. neće moći da računa na nekoliko igrača, pre svega iz odbrane. Takođe, srpski trener će ispuniti tim sa igračima iz akademije. Samim tim nije loše probati na manji ulog tip D1+, s obzirom na ovakvu situaciju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje