petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU i PRVU LIGU SRBIJE! (26.02.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


Rad – Bačka: Rad je iskusnija i boolja ekipa koja u svojim redovima ima zaista sjajne igrače poput Slaviše Stojanovića, Marka Blažića, Radivojevića, bolje su odradili pripreme i kvalitetniji su rival. Ukoliko žele u plej of, ovakve mečeve moraju da rešavaju u svoju korist. Bačka je domaćinska ekipa koja je pretrpela i neke izmene u prelaznom roku, pa je po svemu ovomo pobeda Rada po meni danas kec.

BONUS TIP IZ PRVE LIGE: Kabel – Timok X2 i Loznica – Zlatibor 1

Kolubara – Metalac: Kolubara igra dobro, pobedili su oba meča u drugom delu, Voždovac 1:0 i Novi Pazar 2:1, imaju jako kvalitetnog špica Đuranovića koji im puno znači, oni su svojim rezultatima otišli u plejof zonu i ako danas pobede mogu i da izbore prvih osam. Što se tiče Metalca videli smo i protiv Vojvodine da mogu da daju golove i da su napred oposani, gde imaju par igrača koju su jako dobri, to su Stuparević i Stojanović iz belgijskog Kortrijka, igraju otvoreno, mladi su i verujem da mogu do jednog gola u Lazarevcu, moj predlog je GG.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje