petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši pomoćnik Arsena Vengera je novi trener Hajduka

Uprava Hajduka iz Splita potvrdila je raskid saradnje sa dosadašnjim glavnim trenerom ekipe Harijem Vukasom, kao i njegovim asistentom Juricom Vučkom.

Ova odluka stiže samo nekoliko dana nakon poraza od Istre, zbog kojeg se ekipa iz Splita spustila na 6. poziciju na tabeli hrvatskog šampionata. Nakon 8 odigranih utakmica Hajduk ima 3 pobede, 1 remi i 4 poraza te 10 osvojenih poena.

– “Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakve smo svi zajedno očekivali. Nadam se i verujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gde pripada“, poručio je Vukas po odlasku iz kluba.

Istog dana je na poziciju šefa stručnog štaba postavljen Boro Primorac, dugogodišnji asistent Arsena Vengera u Nagoji i Arsenalu, a pre toga i trener Kana, Valensijena i Gvineje Bisau, koji je bez angažmana od 2018. godine.

– “Ovo je moj klub i vrlo rado sam prihvatio novu ulogu znajući da me ne čeka niti malo lagan posao. Pokušaću da vratim Hajduk gde mu je mesto, a to je vrh. Ova ekipa može puno bolje nego što rezultati pokazuju“, rekao je novi trener tima.

Narednu utakmicu Hajduk će odigrati u subotu, 7. novembra kada će na svom terenu dočekati Osijek.


Naslovna fotografija: Youtube/HNK Hajduk Split (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje