petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši reprezentativac Rusije potpisao za klub star svega 2 meseca!

35-godišnji napadač Roman Pavljučenko postao je najnovije pojačanje ruskog Ararata iz Moskve. Nekadašnji reprezentativac Rusije je sa klubom starim svega 2 meseca potpisao ugovor na jednu sezonu i to kao slobodan aget, pošto je pre tačno 5 dana na lični zahtev prekinuo saradnju sa jekaterinburškim Uralom.

Ovim transferom nekadašnji igrač Spartaka, Totenhema i Lokomotive uspeo je da se vrati na amaterski rang takmičenja, s’ obzirom da je Ararat (koji je osnovan 31. marta) trenutno učesnik centralne zone (Moskva) Amaterske Fudbalske Lige.

“Super Pav“, kako glasi nadimak ovog fudbalera, karijeru je započeo davne 1999. godine u redovima stavropoljskog Dinama, a do danas nastupao je za Rotor iz Volgograda, Spartak iz Moskve, londonski Totenhem, Lokomotivu iz Moskve, Kubanj iz Krasnodara i na kraju za Ural iz Jekaterinburga. U dresu “Bumbara“ je tokom minule sezone uspeo da ostvari 23 nastupa i da pritom postigne 4 gola i 1 asistenciju.

Član ruskog nacionalnog tima postao je još tokom avgusta 2003. godine, a do jula 2013. godine, kada je zvanično završio reprezentativnu karijeru, zabeležio je ukupno 51 nastup i pritom je postigao 21 gol.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje