četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Borba za play-off postaje sve žešća!

Pre 3 dana Sepsi i Voluntari odmerili su snage u kupu, gde je Sepsi ostvario ubedljivu pobedu na svom terenu (4:0).

Međutim, Voluntari praktično nije imao šanse za ikakav napredak, tako da je trener na teren poslao uglavnom igrače sa manjom minutažom i omladince, kako bi bitne igrače odmorio za ligaški meč.

Voluntari je neporažen na poslednja 4 ligaška meča, sa druge strane Sepsi se takođe vratio na pravi kolosek i na poslednja 3 ligaška meča, ostvarili su 3 pobede. Na tabeli zauzimaju 7. poziciju sa osvojenih 28 bodova, dok je Voluntari na 9. poziciji sa osvojenih 24 bodova.

Sve u svemu, mislim da je sada dosta drugačija situacija nego li pre nekoliko dana. Ipak je ovo borba za playoff, gde se Voluntari neće tako lako predati. Ispali iz kupa (izgleda kao namera), da bi se potpuno fokusirali na ligu. Sa druge strane, Sepsi je favorit u ovom meču, ali bi trebali ozbiljno da shvate svog današnjeg protivnika. Na domaćem terenu, pretrpili su 5 poraza od ukupno 9 odigranih utakmica. Kao što rekoh, Voluntari može da pruži dobar otpor, samim tim igram tip iz Maxbet-a H22(2) (1.53) (Hendikep pobeda gostiju, sa +2 golova prednosti), pored toga možda nije loše probati i G1+ (1.85) (gost postiže gol) na minimalan ulog.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje