petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bosanac kuburi sa povredama i formom

Program drugog dana mastersa u Monte Karlu otvoriće Damir Džumhur i Marko Ćećinato. Kladionice su postavile egal kvote, s tim što je kvota na pobedu Ćećinata počela rapidno na opada, i za nas to nije iznenađenje.

Bez obzira što je Džumhur mnogo bolje rangiran na ATP listi njegova forma ove sezone je jako loša. Čini se kao da je Džumhur više pauzirao nego što je igrao tenis. Imao je problema sa povredom kao i prehladom i te dve stvari su ga dva puta sasekle. Od počekta sezone on nije uhvatio nikakav ritam, i zato je na skoru od 9 pobeda i 10 poraza što je loše.

Sa druge strane je Ćećinato koji jeste čelendžer igrač, ali vrlo dobro igra na šljaci. Ove sezone osvojio je već jedan čelendžer i na dva igrao polufinale. Bez obzira što su to bili čelendžeri, na tim turnirima su igrali vrsni šljakaši, tako da te pobede svakako treba uzeti u obzir. Takođe, Džumhur nikada nije važio za igrača na kojeg je neko mogao da se osloni. Kada je veliki favorit on gubi, a kada niko ne očekuje njegovu pobedu on pobedi. Takvog je mentaliteta i to će ga pratiti kroz karijeru.

U ovom trenutku forma Džumhura je velika nepoznanica i mi mu ne možemo verovati. Sa druge strane Ćećinato je prošao kvalifikacije, ima već 18 pobeda na ovoj šljaci i on može danas do pobede.

Predlog: Pobeda Ćećinata 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje