petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brani polufinale iz prošle sezone

Pablo Karenjo Busta nije igrač koji blista ove sezone, ali ima „imperativ“ pobede danas. Njegove loše igre su ga izbacile iz prvih 10, a ako bi ovde ispao na samom startu pad na ATP listi bi bio poveći.

On brani polufinale iz prošle sezone koje mu je inače  najveći uspeh na nekom od mastersa. Zaista je u tim trenucima igrao sjajno Busta i on kad tad mora da proigra.

Po našem mišljenju ima savršenog protivnika za drugo kolo. Zebaljos je u prvom kolu iznenadio Sugitu, ali treba istaći da je meč završio na kolenima. Meč je završen posle tri dugačka seta, a Zebaljos to nije najbolje podneo. Poeni su bili dugi, gemovi maratonski i to vremešni Zebaljos nije dobro podneo.
Taj umor koji Zebaljos sigurno oseća će se videti večeras, jer Busta gaji sličan stil igre kao i Sugita s tim što za razliku od Sugite ima mnogo bolji servis. Danas Zebaljos neće imati mnogo prilika za povratak u meč kao protiv Sugite.

Busta je sigurno kvalitetniji teniser, ima mnogo više motiva za dobar rezultat i mišljenja samo da će ovo biti njegova rutinska pobeda.

Predlog: Pobeda Karanjo Busta 1-1 1,68

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje