subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazil: Serie A – America MG – Goias

➡️ BRAZIL: Serie A
🇧🇷 21:00 America MG – Goias I1v1 (1.65)/ na sitno D2+ (2.10)

America MG dolazi nakon uspešnog plasmana u četvrtfinalu Copa Sudamericane. Savladali su na penale Bragantino (3:3) sa mešovitim sastavom. Međutim u Serie A zauzimaju poslednju poziciju na tabeli i hitno su im potrebni bodovi. Nakon loših rezultata u prvenstvu, Vagner Mancini je dobio otkaz. Na njegovom mestu došao je Argentinski stručnjak Fabián Bustos, koji će debitovati u ovom meču.

Na drugoj strani, Goias je ispao od Estudiantesa tako da njihova misija u Sudamericani je završena. U gostima ove sezone u prvenstvu se ne snalaze baš najbolje, na 9 odigranih utakmica, prikupili su ssvega 7 bodova.

Sve u svemu, America MG će iskoristiti najjači sastav, na čelu sa novim trenerom. Potrebni su bodovi u prvenstvu, kako bi što pre napustili poslednju poziciju. Dodatan motiv može biti i plasman u četvrtfinale Sudamericane. Pored toga igraju na domaćem terenu. Na drugoj strani Goias se ne snalazi toliko na gostovanjima. Samim tim igramo tip I1v1 (poluvreme ili kraj 1), kao i D2+ (domaćin postiže 2 ili vise golova). Ako neko želi odigrati prelaz, predlažem 2-1 (32.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje