nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazil: Serie A – Bragantino – Vasco

➡️ BRAZIL: Serie A
🇧🇷 02:00 Bragantino – Vasco G1+ (1.75)

Bragantino večeras neće moći da računa na nekoliko igrača. Vitinho (14/1 F) je suspendovan. Matheus Fernandes (17/1 M), Eric Ramires (14/0 M), Eduardo Santos (13/1 D), Eduardo Sasha (18/6 F), Helinho (9/2 F), Henry Mosquera (10/2 F) i Lucas Cunha (9/0 D) su povređeni. Izgubili su u Copa Paulisti, pored toga izbačeni su iz Sudamericane. Izbacio ih je klub iz Brazila America MG.

Na drugoj strani, vidi se boljitak u igri Vasca od dolaska novog trenera Ramona Diaza. Prva pobeda zabeležena je u prošlom kolu kada su savladali Gremio. Zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli, tako da su bodovi i te kako potrebni. Svakako da igrači imaju motiva, jer u slučaju pobede, vezaće 2 vezane pobede, po prvi put u ovoj sezoni. Nema bitnijih izostanaka, tako da trener može ponoviti sastav iz prošlog meča.

Sve u svemu, Bragantino je malo podbacio sa formom, a pored toga, nekoliko igrača je nedostupno za ovaj duel. Sa druge strane Vasco je tim koji se očajnički bori da napusti zonu ispadanja, ali za to je potrebna dobra igra, koju su pokazali u prošlom kolu, ako igraju na istom nivou, biće problema za Bragantino. Sve u svemu, igramo na manji ulog tip G1+. Mislim da Vasco može u ovom meču postići bar 1 gol. To su takođe učinili na poslednjih 6 medjusobnih duela sa Bragantinom. Nadamo se da će uspeti i večeras. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje