subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilac ima novi klub!

Brazilski veteran Vagner Lav (Vágner Love) zaključio je saradnju na šest meseci sa danskim Midtjilandom, nakon što je po isteku ugovora napustio kazahstanski Kairat iz Almatija. Ovim transferom 37-godišnji napadač je postao sedmi Brazilac u redovima danskog kluba.

– “Godinama smo pokušavali da ga dovedemo u naš klub, ali u tome nismo uspeli. Prošle jeseni smo nastavili razgovore i konačno smo sklopili dogovor. Vagner Lav više nije mlad igrač, ali se pokazalo da i dalje poseduje kvalitete. Njegovo iskustvo će pomoći mladim igračima i ostalim Brazilcima u timu“, rekao je sportski direktor Svend Graversen.

Za nešto više od godinu i po dana Lav je u Kazahstanu došao do titule prvaka i trofeja u kupu, a pritom je postigao 27 golova i 20 asistencija na 57 odigranih utkamica.

Iskusni napadač je prethodno nastupao u državama kao što su Turska, Francuska, Brazil i Kina, ali se svakako najviše proslavio u dresu ruskog CSKA iz Moskve koji je nosio od 2004. do 2011, a zatim i na početku 2013. godine.


Naslovna fotografija: Twitter/fcmidtjylland (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje