četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Britanac tradicionalno dobro igra u Madridu

Prva runda mastersa u Madridu donosi zanimljiv meč između Italijana Andree Vavasorija i Britanca Endija Marija. Ovako na papiru ništa specijalno nije zanimljivo, ali jesu kvote. Naime, kladionice su za blagog favorita postavile Marija sa kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Nema sumnje da je Endi Mari bolji igrač ovde. Kladionice ove kvote verujemo opravdavaju time da Mari ne voli šljaku, što je istina. Britanac nikada nije pravio neke bajne rezultate na šljaci, ali ako je na nekom turniru igrao dobro onda je to bio ovaj. Razlog je svakako brzina podloge, poeni su kraći i sve to pogoduje Britancu. U svojoj karijeri Mari nikada nije ispao u prvoj rundi Madrida. On je ovaj turnir čak i osvojio 2015. godine kada je dobio Nadala sa 2:0, a sledeće godine je igrao finale. Da, davno je to bilo, ali ponavljamo ova šljaka mu prija. I postoji velika razlika između ove šljake u Madridu i u Rimu gde se igra sledeće nedelje turnir.

Intervju Marija pred turnir:

https://www.atptour.com/en/video/video-search-results/murray-eyes-improved-level-in-madrid

Igrački gledano Vavasori sem servisa u svom arsenalu nema čime da pripreti Britancu, pa se postavlja pitanje da li je ova kvota 1,75 vredna rizika?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje