petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cabofriense uzima 3 boda Portuguesi?

U utorak, 24. januara, od 19 časova i 30 minuta očekuje nas utakmica 5. kola brazilskog takmičenja Campeonato Carioca u kojoj će se sastati Cabofriense i Portuguesa RJ.

Cabofriense se trenutno nalazi na 3. poziciji sa 5 bodova, a zabeležili su po 1 pobedu i poraz, kao i 2 remija. Trenutno se nalaze na vrhu relegacione zone, a samo im pobeda pruža šanse za prolaz u drugu fazu. Imaju isti broj bodova kao i drugoplasirana Nova Iguacu, s’ tim što imaju i nešto manju gol razliku.

Portuguesa RJ se nalazi na liderskoj poziciji sa 10 bodova, a zabeležili su 3 pobede i 1 remi. Što se njih tiče, oni su već osigurali prolaz u narednu fazu, s’ obzirom da imaju čak 5 bodova više od drugoplasirane, trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe.

Kada pogledamo samo raspored na tabeli jasno nam je ko će na jače “zagristi“ na predstojećim utakmicama, a kada pogledamo međusobne rezultate ove dve ekipe dobijamo samo razlog više da igramo na njihovu pobedu.

03.04.16 CAM Portuguesa RJ Cabofriense 1 : 0
28.01.06 CAM Cabofriense Portuguesa RJ 2 : 1
27.02.05 CAM Portuguesa RJ Cabofriense 2 : 0
13.03.04 CAM Cabofriense Portuguesa RJ 2 : 1

Ove dve ekipe su se međusobno sastale ukupno 4 puta, a ishodi na tim utakmicama su više nego zanimljivi. Iako su 3 od 4 susreta odigrana pre nešto više od 10 godina, ovakav niz sigurno nije slučajan i možda sada imamo nastavak neke saradnje iz prošlosti.

Sve u svemu, Cabofrienseu su bodovi preko potrebni, dok sa druge strane Portuguesa RJ može da nastupa i sa omladincima jer ih niko ne može skinuti sa liderske pozicije. Pored toga, ako ovde postoji saradnja, bez ikakve sumnje je da na predstojećoj utakmici treba da slavi domaća ekipa, čime bi se tradicija nastavila. Kvota za nastavak niza i novu pobedu Cabofriensea iznosi oko 2,00.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje