Češka kombinacija Barbora Krejčikova i Katerina Siniakova osvojila je Indijan Vels. Čehinje su u velikom finalu savladale Beatriz Hadad Maiju i Lauru Sigemund sa 2:1. Po setovima je bilo 6:1 6:7 (3:7) 10:7.

Jako uzbudljivo finale koje je rešeno tek posle supre taj brejka. Presudilo je iskustvo koje je nesumnjivo na strani češkog para koji igra dugo zajedno i koji je odigrao više ovakvih mečeva.

Prvi set je protekao u apsolutnoj dominaciji Čehinja. Sjajno je radio ritern, jer su čak tri puta oduzele servis protivnica i lako osvojile prvi set sa 6:1.

Drugi set pak donosi mnogo veću borbu. Brazilka i Nemica su se konsolidovale i počele da igraju. U dva navrata su prve stizale do brejka, no odgovor je stizao ekspresno. Na kraju, na mnogo teži nači Maija i Zigemund su kroz taj brejk uspele da odvedu meč u treći set.

U super taj brejku Čehinje su zbile redove i odigrale onako kako one znaju. Svoje servise su branile veoma lako, a na riternu bile prave i sa četiri mini brejka uz dva pretrpljena došle do nove velike titule.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.