petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čehinje osvojile Indijan Vels

Češka kombinacija Barbora Krejčikova i Katerina Siniakova osvojila je Indijan Vels. Čehinje su u velikom finalu savladale Beatriz Hadad Maiju i Lauru Sigemund sa 2:1. Po setovima je bilo 6:1 6:7 (3:7) 10:7.

Jako uzbudljivo finale koje je rešeno tek posle supre taj brejka. Presudilo je iskustvo koje je nesumnjivo na strani češkog para koji igra dugo zajedno i koji je odigrao više ovakvih mečeva.

Prvi set je protekao u apsolutnoj dominaciji Čehinja. Sjajno je radio ritern, jer su čak tri puta oduzele servis protivnica i lako osvojile prvi set sa 6:1.

Drugi set pak donosi mnogo veću borbu. Brazilka i Nemica su se konsolidovale i počele da igraju. U dva navrata su prve stizale do brejka, no odgovor je stizao ekspresno. Na kraju, na mnogo teži nači Maija i Zigemund su kroz taj brejk uspele da odvedu meč u treći set.

U super taj brejku Čehinje su zbile redove i odigrale onako kako one znaju. Svoje servise su branile veoma lako, a na riternu bile prave i sa četiri mini brejka uz dva pretrpljena došle do nove velike titule.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje