petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Koblenc : Predlozi za klađenje – 1. Februar

12:00 Rodionov – Rojer 21,5+ 1,64 Krug 2 ulog 2000 / 7-5 6-1 igra se krug 3

Rodionov je blago rečeno zbrisao sa terena sunarodnika Novaka u prvoj rundi. Dao mu je samo dva gema i sumnjamo da će Rodionov takav meč ponoviti. Danas igra protiv Rojera koji za sada ima pristojan start sezone. Igrao je u Portugalu gde je na dva turnira stizao do polufinala i četvtrtfinala. Nakon toga prolazi kvalifikacije za Tenerife i ispada u prvoj rundi, a ovde je upisao pobedu protiv Mihalskog.

Rodionov jeste favorit, ali opet ko vam može garantovati u ovoj fazi sezone da će on to i opravdati. Sve što smo rekli vezano za njega u prethodnoj najavi stoji i danas. Popriličan overaš koji je to rezultatima prošle sezone pokazao i sumnjamo da će u ovoj fazi karijere nešto da se menja.

15:00 Kolar – Lamasin 21,5+ 1,70 Krug 1 ulog 1000 / 6-3 7-6 +700

Kolar je u Koblencu postavljen za nosioca, a favorit je Lamasin sa kvotom 1,55. To vam sve govori kakva je situacija na ovom niovu tenisa. Ruku na srce, prema prikazanom Lamasin i mora biti favorit, jer ima dobre rezultate ove godine. Igrao je dobro u Portugaliji, nakon toga u Francuskoj i sve su to bili turniri u istim uslovima kao što je ovaj.

Ipak, ovo su čelendžer igrači i od njih možete sve očekivati. Može se reći da obojica igraju solidno u dvorani, pa se očekuje velika borba ovde.

Kolar je ove sezone jedno bio nosilac na turniru i došao je barem jedan over u prve tri runde.

19:30 Nakašima – Krajinović over 20 1,54 Krug 1 ulog 1000 (20 vraća ulog) / 7-6 6-4 + 540

Svesno smo preskočili Nakašimu u prvoj rundi i uradili pravu stvar, jer je Amerikanac „odrao“ Kanjasa. Stagnira Nakašima, to je evidentno. Nije igrao u Melburnu i nekako drugi deo prošle sezone je bio baš loš. Ovo je treća nedelja u nizu kako igra i u finalu prethodnog čelendžera je imao problema sa povredom butine. Mnogo tenisa je u njegovim nogama u poslednje vreme i sve je na protivnicima da to iskoriste.

Postavlja se pitanej da li to Krajinović može da iskoristi? Srpski teniser je bio u bedaku narodski rečeno i jedno vreme se šuškalo da bi mogao da završi karijeru. Ipak je uspeo da prelomi i ovde u prvoj rundi upisao solidnu pobedu protiv Penistona. Kod Krajinovića sve se svodi na glavu. Njegov talenat nikada nije bio sporan, ali glava i te kako jeste. Ima sve u svojim rukama i mi smo mišljenja da može da se nosi sa rovitim i umornim Nakašimom.
Nakašima je ove godine već dva puta bio nosilac i oba puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje