petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Koblenc – Predlozi za klađenje – 30. Januar

14:45 Kližan – Moleker 20,5+ 1,60 Krug 1 ulog 1000 / 6-0 6-2 igra se krug 2 

Martin Kližan prosto ne želi da ide u penziju. Celu prethodnu godinu je maltene propustio zbog povrede, ali ipak ima u njemu želje da se nadmeće čak i na čelendžer niovu. Za svaki respkt nema šsta. Uprkos toj pauzi kladionice ovde ne vide lak meč za Molekera, jer se njegova pobeda plaća sa 1,55. To je povisoka kvota, ako uzmemo u obzir kližanove godine i tu pauzu.

Verujemo da ovo može biti overaški meč. Kližan je levoruk, što će mu dati prednost kod servisa. Moleker ne važi za nekog bajnog riternera, tako da sve što nam je potrebno jeste da Kližan ima korektne procente prvog servisa i da ne pada u bedak, što on ume da napravi. Nije Moleker bauk, može ovde biti svega.

18:00 Rodionov – Novak 21,5+ 1,63 Krug 1 ulog 1000 / 6-1 6-1 igra se krug 2 

Juri Rodionovo je jedan od igrača koje smo prošle godine lepo pratili i naplaćivali uglavnom njegove mečeve. Naime, bio je nosilac na 16 turnira, a na 13 je došao barem jedan over u prve tri runde.

Jako zahvalan igrač za overe, jer je dobar server, a relativno loš riterner. Danas igra protiv Novaka kojeg dobro poznaje, jer su sunarodnici. Igrali su do sada tri puta i dva od tri meča su rešena u tri seta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje