petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Koblenc – Predlozi za klađenje

Daleko od toga da sam zadovoljan kako se stvari odvijaju. Oduvek sam mrzeo ovaj start sezona, jer se igrači još traže i ne znaš u koga se možeš pouzdati. No, ono što smo započeli, to ćemo i završiti pa kako god.

13:30 Pasaro – Marčenko 21,5+ 1,63 Soker / kvota 1, odustao Pasaro

Ilija Marčenko i sa svojih 37 godina i dalje ima motiv da igra po ovim čelendžerima. Apsolutna legenda koju treba pratiti sa vremana na vreme. E ta vremena su vezana za ove dvoranske uslove, jer je on idealan tip igrača. Ima jako dobar servis i forhend, ali je baš tanak sa riternom, što daje idealnu kombinaciju. Koliko je iskusan Marčenko pokazuje podatak da u dvorani ima 236/138 što je za svaki respekt.

Ovde su postavljene egal kvote , što je u neku ruku ok, jer Pasaro perspektivan italijanski teniser pred kojim je budućnost. Iako mu je šljaka prirodnija podloga protiv matorog Marčenka Pasaro može da igra. Samo treba biti pametan i igrati na slabu kartu Marčenka, a to je jednoručni bekend, posebno kada servira.

14:00 Čoinski – Travalja 20,5+ 1,58 Meridian Krug 1 ulog 1000 / kvota 1 odustao Čoinski

Stefano Travalja činjenica ima tri poraza, ali igra je mnogo bolja nego što to rezultati prikazuju. Izgubio je od sjajnog Ajdukovića koji u poslednje vreme igra veoma dobar tenis. U Australiji je pružio više nego dostojan otpor Davidu Gofanu. Čoinski sa druge strane ne prikazuje neke bajne partije koje bi potkrepile ovu bednu kvotu na njegovu pobedu.
Zbog toga smatramo da će ovde biti mnogo veće borbe nego što se to na prvi pogled čini.

15:30 Bloks – Moleker 21,5+ 1,71 Meridian Krug 2 ulog 2000 / 2-6 0-6 igra se krug 3

Juče je Moleker razvalio nesretnog Kližana. Slovak je bio toliko loš da je samo u prvom setu osvojio četiri poena na svoj servis. Posle tog prvog seta bilo je jasno da će to biti autoput za Molekera. Danas bi Nemac morao imati teži zadatak, jer mu dolazi nezgodni Bloks. Ovo će po svemu sudeći biti jedan serverski duel. Bloks ima razoran prvi servis, a isto to se može reći i za Molekera. Nadamo se taj brejkovima.

18:00 Ote – Haris 20,5+ 1,58 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 5-7 6-1 6-4 + 580

Još jedan serverski duel u najavi. I jedan i drugi imaju moćne servise, posebno Haris. Sve što nam treba jesu korektni procenti prvog servisa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje