subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Šangaj: Predlozi za klađenje – 5. Septembar

Ove nedelje na programu je čelendžer u Šangaju. Tenis se ove sezone vraća u Aziju, a krećemo od čelendžera. U ovom članku predstavićemo dva predloga.

06:30 Bolt – Vatanuki 20,5+ 1,80 Soker / Krug 1 ulog 1000 dinara

Bolt i Vatanuki igraj u prvoj rundi. Vatanuki u Šangaj dolazi nakon US Opena gde je u prvoj rundi izgubio od Manarina. Generalno gledano jako dobar igrač za overe i naš sistem, a to će potvrditi i sledeći podaci.
Vatanuki, jer ove sezone igrao na šest čelendžera i četiri puta je bio nosilac. Ono što je najbitnije jeste da je sva četiri puta ispoštovao marginatle u prve tri runde.

Monterej 1/3
Torino 1/1
Ilkej 1/1
Stanford 1/1

Uslovi u Kini su uvek bili brzi što pogoduje opkladi, jer je Bolt igrač koji ima više nego pristojan servis. Za ovakve servere čini se preniska margina, a kladionice ovde misle da će Vatanuki lako do pobede, što nije tačno.

06:30 Okonel – Savile 19,5+ 1,65 Soker / Krug 1 ulog 1000 dinara

Zaista čudi što je Okonel odlučio da igra ove nedelje, jer je pre neki dan bio u Americi na US Openu. Sumnjamo u njegove ambicije na ovom turniru, jer ako ćemo realno on je ATP igrač. Ove sezone je igrao samo jednom na čelendžeru, bio je nosilac i ispoštovao je martinagle.

Split 1/1

Posebno je zanimljivo što su ova dva igrača četiri puta igrali jedan protiv drugog i svaki put je dobio Savile. Činjenica davno, ali zna kako sa Okonelom.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje