četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Tunis – Informacije za klađenje – 18. Maj

13:00 Maksimlijan Marterer – Godfri Blančeu

Ovde imamo duel Nemca i Francuza. Marterer igra u poslednje vreme više nego solidan tenis iako to rezultati možda i ne prikazuju. Pokušao je u Madridu da igra kvalifikcaije i zaustavio ga je Janik Hanfman koji igra izvrstan tenis. U Madridu je igrao treću rundu, a evo ga u Rimu danas igra četvrtfinale. Marterer nakon toga igra kvalifikacije za Rim gde ga dobija domaći Napolitano koji posle stiže do treće runde. Gubio je zaista od igrača koji su u naletu i tu se ne može ništa reći.

Ovde u Tunisu beleži dve lake pobede i danas bi mogao da veže i treću, jer mu dolazi umorni Blančeu. Blančeu je igrao dva meča koja su trajala preko dva i po sata i blago rečeno nije oduševio. Očigledno je umoran, a danas ide na odmornog protivnika koji je u naletu.
Inače, Blančeu protiv levorukih igrača na čelendžer niovu ima skromnih 7-11. Pobeda Marterera se plaća sa 1,55.

14:30 Damir Džumhur – Jesper De Jong

Uvek nezgodni Džumhur (za klađenje) ide na De Jonga i danas je popriličan autsajder. Ono što je zanimljivo za ovaj meč jeste što De Jong ima prijavljene kvalifikacije za turnir u Ženevi koje startuju 20. maja. Dakle, ako bi danas dobio morao bi da igra i sutra i to bi bilo onda cimanje za kvalifikacije.

Džumhur je poznat kao igrač koji može da dobije svakog, ali isto tako i da izgubi. Biće ovde borbe, a ako ništa drugo možda vredi probati neki kontra hendikep na Džumhura. Hendikep je 3,5.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje