nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelsi ne odustaje i daće novu ponudu za napadača

Čelsi neće lako odustati i nastaviće da sledi svoj glavni cilj Romelu Lukaku , prenosi „Sky Sport„. Prema informacijama, evropski klupski šampion će Interu dati novu ponudu koja će najverovatnije biti 120 miliona evra.

Nerazzurri su već odbili dve ponude Chelsea, druga je 100 miliona evra plus Markos Alonso. Lukaku ima takav status u Interu da nije za prodaju, ali nova ponuda Londonaca mogla bi naterati klub da preispita svoju poziciju. Italijanski šampion ima finansijskih poteškoća zbog kojih je morao da proda Ashrafa Hakimija Paris Saint-Germainu za 60 miliona evra. Iako je srećan zbog Giuseppea Meazze, napadač nije protiv povratka na Stamford Bridge, u šta se može uveriti upornošću svog bivšeg kluba.

Belgijanac je bio deo Čelsija u periodu 2011-2014, ali je odigrao samo 15 utakmica za tim. Prodan je Evertonu za 35 miliona evra, a pre dve godine Inter ga je privukao iz Manchester Uniteda za 74 miliona evra, postavši najskuplji dolazni transfer u istoriji kluba. Ovaj 28-godišnjak ima zadivljujućih 64 gola i 16 asistencija u 95 utakmica za milanskog diva.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje