petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip: Derbi vrha tabele koji ne smete propustiti!

Predstojeće 41. kolo engleskog Čempionšipa biće otvoreno duelom dve najbolje rangirane ekipe ove sezone, prvoplasiranog Vulverhemtpona i drugoplasiranog Kardif Sitija.

Sve sluti na to da će i ovaj derbi biti zanimljiv za gledanje, Velšani zbog svoje forme ima šanse da se domognu prvog mesta, dok upravo Vulvsi moraju da grabe svaki bod ne bi li sačuvali razliku bodova.

U ovom tekstu predstavljamo Vam najavu duela, kao i kladioničarski predlog za ovaj veliki derbi, a nadamo se da dobitka i lepog fudbala neće faliti ni ove večeri. Uživajte i srećno!



Kardif sve više pokazuje da Vels zaslužuje da ima još jedan tim u Premijer Ligi, naravno ukoliko Svonsi sačuva svoj status u elitnom rangu. Sve u svemu, ovaj tim uspeo je da poveže 8 pobeda, nakon čega su odigrali nerešeno sa Šefild Junajtedom prošlog ponedeljka (1:1). Remi njihovog današnjeg rivala u istom kolu nije promenio situaciju na vrhu tabele te sada od vrha tabele zaostaju 6 bodova na 6 kola do kraja sezone. Svakako da to nije nedostižno, ali bi im bodovi, a posebno pobeda na današnjem meču donela itekako velike šanse za plasman u elitu. Na današnjem meču nastupiće samo bez duže odsutnog štopera Ričardsa, veziste Ralsa koji nije nastupao od početka marta, kao i napadača Vorda. Može se reći da Nil Vornok neće imati mnogo problema u izboru startnih 11 za meč sa Vulvsima.

Vulvsi iako igraju nešto slabije u proteklih par meseci još uvek zauzimaju 1. poziciju sa 6 bodova više od današnjeg protivnika. Ukoliko žele da sačuvaju to mesto zasigurno da danas moraju slaviti i postići više golova od Kardifa koji igra ultra-ofanzivno. U prošlom kolu uspeli su da odigraju nerešeno sa ekipom Hal Sitija (2:2), a može se reći da su u određenom periodu “Tigrovi“ nadigrali “Vukove“ te je možda to bio i najrealniji rezultat. Mišljenja smo da na veoma teškom gostovanju u Velsu jednostavno moraju da daju sve od sebe, iako i sa drugog mesta imaju direktan plasman u PL očekujemo da će dati sve od sebe da budu na čelu tabele i u narednih 6 kola. Na ovom meču neće moći da računaju na Ajea i Ikemea kojih nema već duži vremenski period, tako da i od njih očekujemo najjači sastav.


Najjači sastavi, velika motivacija kod oba tima, kao i imperativ Vulvsa da protiv ultra-ofanzivnog rivala moraju postići gol više zasigurno nam daju za pravo da očekujemo zanimljiv meč.

Predlog: 1X&2+ @2,10 (pobeda domaćina ili remi uz bar 2 postignuta gola)

Mišljenja smo da je Kardif u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa, imaju itekako dobar niz, dok sa druge strane Vulvsi umeju da igraju promenjivo što bi na ovom gostovanju moglo da im donese par problema. Golovi ne bi trebali da izostanu, kao što smo već rekli, a o tome dodatno svedoči i tradicija na poslednjih 5 međusobnih utakmica. Srećno!

19.08.17 ČEM Vulvs Kardif Siti 1 : 2
01.04.17 ČEM Vulvs Kardif Siti 3 : 1
13.12.16 ČEM Kardif Siti Vulvs 2 : 1
16.01.16 ČEM Vulvs Kardif Siti 1 : 3
22.08.15 ČEM Kardif Siti Vulvs 2 : 0


To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje